Intervju med bl.a Edi Gathegi :)

På MTV har dem som jag nämnt förut massa roliga klipp och även lite intervjuer med några av new moon skådisarna (som vanligt så är Rob, Kristen och Taylor inte med).


Kellan Lutz svarar på frågor. Vill du läsa hela intervjun klicka här

Kristen Stewart montage

Detta är ett roligt montage (tycker jag ialla fall) med Kristen som biter sin undre läpp.





Fler härliga klipp

På MTV finns det många härliga klipp med Nikki Reed, Kellan Lutz m.m


Här pratar dem om fans som klär ut sig till Twilight karaktärer



Här pratar dem om halloweengodis som dem gillar och ogillar




Vill ni se fler roliga klipp kan ni på in på mtvu.com

The cast pratar spöken..

The cast av New Moon pratar om spöken och sina egna upplevelser.   




Intervjuer

Här kommer några intervjuer med bla Chris Weitz, Ashley Green och Nikki Reed


MTV Ulalume - New Moon

Ja, nu får man se intervjun och ett nytt klipp från New Moon! Själv kollade jag på halva scenen, var glad att jag klarade av att pausa. VILL INTE SE MER NU!. Vill ni inte veta mer om new moon läs inte mer och kolla INTE på sista minuten av klippet!



  



Som sagt såg början.. och älskar Emmetts kommentar om hur Edward dejtar en äldre kvinna. SO FUN! Tycker verkligen att Kellan Lutz är riktigt charmig i denna scenen och gör en underbar Emmett :)

Vad tycker ni om klippet?

Scream awards

Ja, då är det scream awards ikväll :) Har funderat på om man ska sitta uppe och titta på det eller om jag hellre ska spela in och se dagen efter (blir nog det sistnämnda). Jag blir ju ganska trött på kvällarna nu för tiden (getting old :P) och ju såååå härligt att få sova. Me som sagt får se hur man gör, kanske hade vart kul att se det "direkt".

Ialla fall.. för dem som är intresserade så går Scream Awards 2009 kanal5 inatt mellan kl 00.45 - 02.35

Twilight träffen...

Ja, då var man på sin första Twilight träff idag då. det var faktiskt ganska kul. Var jätte nervös innan, Jag är ju inte direkt så social av mig tyvärr, men väldigt prevliga personer och det var härligt att träffa fler folk som gillar twilight lika mycket som en själv. Så hade många roliga konversationer :) Nu är det visst en till träff nu, på lördag som twiclubgothenburg har anordnat, så tänkte att man kanske ska gå på det med.


Men ialla fall, jag skulle rekomendera alla att gå på en Twilight träff för det är riktigt kul. Och något man behöver när alla runt om en har trött på en prat om dessa böcker (eller filmer och skådisar).



Hurricane Bells..

Om någon har undrat när Hurricane Bells's låt Monster kommer spelas i New moon så kommer nu svaret. I en ny intervju så svarade dem:


"They sent me the clip- it's apparently the first song in the movie," says Steve, clueless as to the frenzythat becomes a die-hard Twilighter of any age or genre. "At the beginning, when Bella gets a camera for her birthday, she goes to school and takes pictures. The song plays when she's driving to school and the first time Edward shows up, it's playing when he walks towrds her."

Vill man läsa mer från denna intervju kan du klicka här.




 

Källa: The Twilight Novice

Idolernas dåliga "löner"

Läste idag på Aftonbladet om vad IDOLerna har i lön. Först tänkte jag "200kr är ju jätte mycket, mer än vad jag lever på per dag" Men det ändrades lite när man tänker på att dem måste betala massa räkninger (själv bor man ju hemma). Så kollade upp lite: riksnormen är 3 680 kronor per månad när hyra, el, hemförsäkring, a-kassa och fackavgift har betalats. Så dem borde ju har rätt till mer. Om dem inte får det av IDOL så får dem väl gå till soc. Fast så klart, då kan dem ändå inte ha kvar sina sparpengar (vilket är vad dem måste ta pengar från nu för att kunna betala räkningar).

Fast tycker ändå det är löjligt att dem inte ens kan få mer pengar än man får från socialtjänsten. Det borde ju vara ett minium! Nej, höj "lönen" för dessa deltagare, vore det inte för dem skulle ni inte ha ett program.


Vad tycker ni om detta??

Utklädnad inför midnattsvisning

Har seriöst försökt undersöka möjligheterna att klä ut sig till alice till midnatsvisningen men har ju INGA kläder som ens känns som alice (eller osm någon annan i Twilight eller New Moon). Så klart har man inga pengar att handla saker för heller. I så fall hade jag köpt liser (om man nu kan få brunaguldiga ögon om man har grönblåa ögon?). Men jag får väl nöja mig med att ha på mig ngon av mina nya Gina Tricot toppar.

Ska någon sklä ut sig och till vad??

Fredags mys..

På fredag ska man hem till en vän och ha lite tjejkväll :) Tror det kommer bli riktigt kul. Får se hur många fler som kommer. kanske blir det bara hon och jag. men men oavsätt så blir dte roligt. Får bara ta och kolla upp hur man tar sig hem. Hon bor typ 1 timma bort så man vill ju inte missa sista bussen.

Men över till annat. Är dte någon som ska fira halloween?? Själv har man inga planer. Brukar oftast inte fira detta. Även om det är grymt kul att klä ut sig så blir te aldrig så.


Twilight tröjor

Köpte två snygga toppar på Gina tricot idag. Inspirerade av både twilight och vampyrer med huggtänder. Fanns två andra toppar med. En svart som det stod "Forever 17" och med en mun som har huggtänder, Sen hade dem en grå också. Vill man kan man se dem på Ginatricot hemsida. Det var ett väldigt bra pris på dem 99:-  :)

    
                                                               



                                                   

       

nötter och träningsredskap

Kellan Lutz, Ashley Green, Nikki Reed och Elizabeth Reaser om vilka saker dem har i sin trailer. Hitta fler roliga klipp med skådisarna på mtvu.com


 

Twilight träff i Göteborg

Ja, på torsdag så har Twilight saga anordnat en Twilight träff här i sköna Göteborg. Ser väldigt mycket fram emot detta, har inte vart på någon innan. Blir nog väldigt kul så nära premiären :) Så får se hur många som kommer, får ju hoppas att det blir några stycken ialla fall.

Om ni vill ha mer info om detta kan ni klicka på länken ovan..

                 
                                             
                                                  (Snart kommer den ut!!! <3)
                                            

mini intervju med the cullens

Skådespelarna från new Moon/Eclipse pratar om vad dem gör för att fördriva tiden mellan tagningarna uppe i Vancouver.




Twilight i serier

   Såg detta på en annan Twilight hemsida. Tyckte den var riktigt rolig


           
              (Klicka på bilden för större version)

Ulalume: Howling at New Moon

Undra om detta kommer sändas på Svenska MTV. Får ta och kolla upp det, för det hade vart kul att titta. Speciellt eftersom dem ska visa NYA klipp från New Moon!!





New Moon soundtrack

Har funderat länge på om man ska lyssna på soundtracket innan filmen eller efter? Jag har så klart lyssnat en liten snutt på alla låtar, men inte så mycket att jag skulle känna igen så mycket.

Har kännt att ifall jag lyssnar på soundtracket innan så kommer jag bara höra låtarna och den uppfattnigen jag redan fått om dem när jag ser filmen. Tror hellre att jag vill höra dem i filmen och när jag lyssnar på dem efteråt så får man minnesbilder tillbaka till filmen.


Vad tycker ni? Är det bättre att lyssna på soundtracken innan filmen eller efter?

Eclipse loggan vid.

Såg denna snygga fan-made klippet av den nya eclipde loggan på TwilightSweden. Måste säga att när man ser den så här så är den riktigt snygg!

Vad tycker ni?


avundsjuk..

Tänk vad härligt det hade vart om man hade bott i USA då hade man kunnat vara med på så roliga saker som har med New moon att gör. Tex. nu så ska vissa av skådespelarna ut med en tour på olika köpcentrum. Det är faktiskt inte bara skådespelarna som ska med utan även band som Death Cab for Cutie, Anya Marina, Sea Wolf and Band of Skulls.Eller dem kommer spela på deras första stopp på touren.

Nä det är lite trist att bo här i lilla Sverige ibland.. Kanske får man resa till usa någon gång när det är såna här roliga saker hehe

Skulle någon vilja läsa mer om detta kan man gå in på extatvs hemsida.

Vill ha!!


Var inne på discshop.se och hittade massa fina Twilight/New moon saker. Vill ha nästan alla!! Hehe men tyvärr kan man inte det. Men kanske att man önskar sig något av detta i jul:


 Ett sånt fint armband med ett Quote från Edward (199:-)
 
                 
                                                                                          
                                                  En halsduk med Cullens crest på (199:-)


                                               
                                            Vem skulle inte vilja sova i dessa sängkläder? (495:-)
                                      Hoppas dem kommer ut med ett från New Moon snart med :)

Chris och new moon

Okej, ni kanske har förstått att jag ser fram emot att se New Moon :P Men även bättre tror verkligen att den bli bra och än Twilight. Av det man har sett så verkan den väldigt bra! Så hoppas på att man inte blir besviken nu bara. Men ser ut som att Chris har gjort ett bra jobb. Titta bara på dessa underbara bilder! :)



 

(Bilderna är kopierade från The twilight saga http://www.thetwilightsaga.se/)


Efterlängtade scener från New Moon

Läste som sagt precis New Moon igen och började tänka å vilka scener jag väldigt gärna vill se i filmen (och inte vet än om dem kommer finnas i filmen)..

Har ni inte läst boken läs inte vidare!




* Ska bli intressant att se hur dem gör för att visa att det har gått några månader sen Edward lämnar henne. Har läst någonstans hur dem har planerat att göra men ska bli kul att se hur det blir.


* Vill se scenen när bella helt plötsligt börjar prata igen. Då hon hjälper Angela genom att säga att fler har sett björnar.


* När Bella träffar en rädd Quil när hon är på väg till Jacob.


* Ser väldigt mycket fram emot när Alice pratar med Charlie på morgonen i köket medans Bella "sover" i vardagsrummet. Då dem pratar om hur Bella har vart sen Edward lämnade henne.


* Vill gärna se scenen när Alice och Bella är på flyger och alice säger att hon själv hade funderat på att förvandla Bella.


* Scenen när hon vaknar efter att ha kommit hem från Volterra och tror att Edward är en dröm


* När hon är på väg hem till the Cullen för att rösta om henner förvandling. Då hon beraättar för Edward om rösterna och sen får en uppenbarelse om att han faktiskt älskar henne. Nu måste inte detta utspela sig i skogen bara det kommer med.


* såklart vill man ju se nä Edward friar men får se om han gör det. Hört rykten om att dem inte ens kommer ta upp giftermål i filmen utan något annat istället. Jag hoppas på att dessa rykten är fel.


* Sist men inte minst så är ju sista scenen med Jacob och Edward intressant att se. Dem kommer nog göra den mer spännande i boken, att jacob transformeras till varg eller nått.




Någon scen ni skulle vilja se?


Snart färdig inspelat! :)

Kan knappt förstå att dem snart är klara med att spela in Eclipse. Peter Facinelli mfl. är redan klara och på väg hem. Tycker det är väldigt skönt att det bara är ett halvår ungefär mellan new moon premiären och Eclipse prämieren. Hade inte orkar vänta ett år igen som man gjort nu.

Då är ju bara frågan när Breaking dawn kommer att spelas in.. om den nu kommer att spelas in, Det är ju ingen som vet det än med säkerhet. Jag hoppas att dem gör det ialla fall, vill inte att detta ska ta slut än. Behöver mer!



Eclipse loggan

Har ni sett den nya loggan till Eclipse?? Själv vet jag inte om jag gillar den eller inte. Kanske känns bättre när man ser den på en officiell poster. Så att man får hela känslan. Men får se, kanske vänjer man sig.
 

                

Vintertid

Ja då var det visst dags att dra tillbaka klockan igen. Höll nästan på att glömma det. Men hade inte vart hela världen, har ju inte direkt någon tid att passa imon. Men men

Har försökt att hitta en gadget som räknar ner tiden till New Moon premiären men kan inte hitta någonstans hmm...  Jag försöker mig på att fixa med min blogg lite och det har gått sådär . Men det är ialla fall bättre än innan. Hade aldrig klarat av det om det inte vore för http://www.designadinblogg.se/ 
Där står nästan allt man behöver veta. THANK YOU! <3

Nä nu är det väl nästan dags att sova, synd bara att jag har sån otrolig lust att läsa Eclipse. Men när jag väl börjar läsa är det svårt att sluta, måste ju lägga mig någon gång. ohh well.. Får se vad som lockar mest: sömn eller Eclipse.

Ny new moon trailer :)

Såg en ny trailer i dagarna med nya scener och blev väldigt nöjd med den. Vill ingen veta mer om denna trailer läs INTE mer!  


                                                              *   *   *


Tycker att det var väldigt kul att få se lite glimtar av Victoria och att få se Laurent bli jagad av vargarna. Gillade även att få se Bella på stranden efter att hon kommit på vad Jacob verkligen är och att hon tror att han och gänget har dödat massa människor. Läste precis boken igen och kände att detta är scen som jag verkligen vill se :)




Woman in red

Ja, det kommer vara jag det. Har in förskaffat mig en underbart fin röd klänning som är tänkt att ha på jul. Har en söt svart bolero som kommer passa bra till :) Blev väldigt förvånad att klänningen inte var så dyr och så var det 25% rabatt på den :D Kunde det bli bättre!     

                                                      



Nej men nu ska jag ta och fortsätta spela Twilight Survivor på Twilightswedens forum (blivit lite beroende av det) och fortsätta läsa New Moon :D

Shoes!!

Köpte ny skor igår, skor som jag faktiskt behöver. Inte alltid det händer :P Kollade så klart på massa skor man inte behöver. Fanns massa snygga klackskor som jag ville ha

Har alltid velat ha converse så fick bli dessa fejk conversen :P Blev lite inspirerad av Bella i filmen twilight. Hon använder ju det (eller har jag helt fel? hmm). Sen svarta höst stövlar som passar till kjol och såklart vinter skor. Har svarta men kan vara kul att ha lite ljusare med så beigé blev perfekt. Köpte på skopunkten så det var därför det blev 3 par skor (dem har ju köp 3 betala för 2).


New Moon: Wolf Pack Fight Scene

Såg denna scenen härom dagen och vet inte om jag gillar den eller ej. Vill ingen veta något om denna scenen fortsätt INTE läsa!

 
                                                             *   *   *


Jag tycker att vargarna var väldigt bra gjorda och scenen är spännande och sådär. Kan även leva med att dem har ändrat mycket från boken MEN jag gillar inte att Bella slår till Paul. För det första känns det inte riktigt som något Bella skulle göra sen så förstör det lite inför Eclipse när hon ska bryta handen för att hon slår till Jacob. Men men.. får försöka leva med det ändå :P





Som jul i munnen ;P

Ja det är det enda sättet att beskriva glassen jag åt idag. Var på min lokala Hemköp idag där dem har byggt om VÄLDIGT mycket och dem hade ett erbjudnde man inte kunde motstå. Köp Triums nya glass "pepparkaksdröm" och få en film på köpet (fanns två att välja mellan). Blev väldigt glad för en av filmerna var en jag väldigt gärna ville ha :) Glassen var kul att prova på, väldigt god men man kan nog inte äta för mycket av den.

Om någon undrar så valde jag The forbidden kingdom och den andra filmen man kunde välja var Space chimps.


The breakup scene.. titta eller inte?

Har läst att det ska finnas en ny scen från filmen uppe på youtube. "The break up scene" jag känner absolut att jag verkligen vill se den men ändå inte. Den ska visst vara i dålig kvalité och jag tycker att om man se något från filmen så ska det vara bra kvalité annars kan man lika gärna vänta tills den kommer på bio (är ju faktiskt inte så långt kvar nu). Sen är det just denna scenen känns så viktig, tror att det är bättre att se den i sin helhet med resten av filmen och allt folk runt om.

Måste säga att jag tycker det är jättekul med alla klipp som kommer upp och älskar att dem släpper scener. Men samtidigt tycker jag att scener avslöjar kanske lite väl mycket, visar nästan det man har längtat att få se. Men är i grunden en svag och självisk varelese (haha) så kan inte hålla mig borta.. Fast ska ialla fall försöka så länge jag orkar.  ska bli intressant och se hur länge det är :P

“The Volturi Fighting scene"

Såg en ny liten scen från New Moon idag. “The Volturi Fighting scene"  (Tack twilight sweden för att ni la upp den, hade nog missat den annars) Vill ingen veta mer om den så fortsätt inte läsa!

                                                             *   *   *

Jag tyckte att den var bra speciellt scenen där Edward typ flippar (i brist på bättre ord)
 Bella till andra sidan av honom. Nu gillar jag inte så mycket när man ändrar på handligen när man gör om böcker till film, men i denna scenen är det nog bra att det blir lite mer action. I boken funkar det ju utan sånt för man får ju läsa Bellas känslor hela tiden och den lyxen har man inte i filmen. Men tror att den kommer att bli bra :)




Dagen efter..

Ja nu är det dagen efter biljettsläppen till midnattsvisningen av New Moon. Sett att det är helt slutsålt i Göteborg. Ska bli kul att vara i en helt fullsatt salong, hoppas bara att man inte har en allt för lång person framför mig. Själv är man typ 1.63 så ser inte alltid så bra då. Har under mång filmer fått sitta snett och hänga på mina vänner :P

På tal om vänner, fått reda på att det var ågra som hade velat gå på denna visningen men inte fått biljetter (eller inte haft koll på när dem släpper biljetter). Hade dem sagt något hade jag ju kunnat boka åt dem :( Ja, ja. Dem får hoppas på återbud. Är ju en del under 15 som bokat och som alla vet så får dem egentligen inte komma in på denna visningen (vilket är lite absurt, den är faktiskt inte så hemsk). Men ialla fall, får väl se om dem kan få tag på biljetter. Om inte annars får man väl stå vid bion den kvällen och köpa biljetter av dem under 15 som blev nekade inträdde :P

För är övertygad om att dem kommer vara stenhårda. Dem senaste gångerna jag vart där har dem haft skylt uppe om att man ska visa leg och de kollade alla som såg ut att vara under 15. Det har vart många besvikna personer som fått vända och gå...

Men tycker faktiskt att om man är under 15 ska man få gå in med förälder eller vuxens sällskap. Det bore väl ändå vara ens föräldrars ansvar att bestämma om ens barn är mogen nog att få se en sån film.. ialla fall om barnet är runt 13 - 14 år.



Tickets!

Idag har vart en väldigt stressad dag. Har inte kunnat sova på hela natten nästan. Har kännt mig som ett barn kvällen innan julafton (okej känner så nu som vuxen med inför jul men ändå ;P). Jag pratar ju såklart om biljettsläppen till New Moons Midnattsvisning.

Gick upp vid sju och satt och väntade och inget hände! Hade lite smått panik då. Ska dem inte släppas? Eller släpps dem senare? Vilken tid då?. Till slut kl så släpptes dem. Märkte det tack vare komentarerna så Twiligtsweden.se (Tack tack tack för att ni finns!!! <3). Så till slut blev det biljetter och på bra platser, tycker jag ialla fall. 

                                             




Sen var det bara att dra ner till stan för att köpa dem :) Kändes inte riktigt verkligt förrens man har dem i handen!  Men nu är allt frid och fröjd. Ser verkligen fram emot att se Twilight på bio. Gjorde inte detta förra året för då var jag tyvärr inte så insatt i denna underbara bokserie. Men nu får man chansen. Så ska hålla mig borta från att se filmen igen nu ingen vilket jag är sååå sugen på att göra. Men ska hålla mig till böckerna. Läser New Moon nu igen för fjärde gången. Nu på Engelska :)

Har köpt ett sånt fint box set med alla dem engelska böckerna. LOVE IT!

 
                                                          


Hellu

Jag hade gärnat velat ändra min bakgrund, men det är tyvärr inget som jag vet hur man gör :P Så valde denna fina natur bakgrund, påminner lite om Forks hehe..


Men men, trevligt att börja blogga lite igen. Blir väl lite om mitt liv och Twilight! :)

RSS 2.0